Menús Especials

Tenim una oferta de diferents menús, amb el ‘Menú Cap de Setmana’ com a menú principal. Tots ells estan elaborats amb un producte de primera qualitat i es complementen amb la nostra carta.

paella-la-crosa
 • Menú Cap de Setmana

  Els caps de setmana us oferim un menú al preu de 23 euros. Podeu escollir entre cinc primers plats, cinc segons plats i totes les nostres postres casolanes. També inclou el nostre vi de la bóta, de la Cooperativa de Pau. Els plats del menú van variant en funció de la temporada i cada cap de setmana hi ha canvis.

  23€
menus-disabte-nit
 • Menú Dissabte Nit

  Els dissabtes a la nit també us donem la possibilitat d’escollir el ‘Menú Dissabte Nit’. Es tracta d’un menú amb tres primers plats a escollir, tres segon plats a escollir amb la carn a la brasa com a plat principal, postres casolans i beguda.

  18€
Crosa-58
 • Menús per a colles

  També us oferim la possibilitat de venir a fer una celebració i escollir un menú a preu tancat. Podeu triar entre diverses opcions: el Menú de Cap de Setmana (22 euros) amb l’opció d’entrants variats o un primer plat a escollir; un menú amb uns entrants més complets (27 euros) o un menú que inclou entrants on hi ha peix de primera qualitat (32 euros).

  22€ - 32€
 • Menú de Contrastos

  Veniu a provar el nostre menú degustació format per una varietat de productes de primera qualitat.

  38€